Hey! Leuk dat je meer wil weten over het gezicht achter 'Duizend Woorden'. In't kort: ik ben Klara, samen met mijn 5 broers en zussen ben ik in Limburg opgegroeid. Na de opleiding voor leerkracht lager onderwijs besloot ik om ook nog verder te studeren voor leerkracht Frans. Ergens in dit verhaal werd ik ook nog verliefd op Seb, waardoor ik nu in Olen (Antwerpen) woon. Dit maakt tot wie ik nu ben, iemand die houdt van alles wat Frans is, alles waar Seb is en van alles wat gefotografeerd kan worden. 

Het fotograferen begon bij mij al vroeg. Ik herinner me nog dat ik als zesjarige niets anders deed dan alle foto's van de werwerpcamera's van mijn broers en zussen opmaken, dit tot hun grote ergernis. Enkele jaren later kreeg ik een camera cadeau waarmee ik na de schooluren graag mee op pad ging om foto's te nemen van alles in de natuur. Iets later moest mijn omgeving er ook aan geloven. Ik deed namelijk niets liever dan mensen op de foto te zetten. En zo bleef ik een tijdje de vaste familiefotograaf, tot ik meer wilde. En daarom besloot ik eind 2018 om de grote stap te zetten en meer te doen met mijn uit-de-hand-gelopen hobby. Ik schoolde me nog bij en zo werd ik in 2019 fotografe in bijberoep en in 2020 fotografe in hoofdberoep.

Ik vind echt niets leuker dan mooie momenten op beeld vast te leggen. Ik vroeg me vroeger soms af of mensen het vervelend vonden als ik steeds aanwezig was met mijn camera en hier veel mee bezig was. Nu ik al wat ouder ben, ook al wat mensen in mijn leven verloren ben, denk ik hier anders over. Je kan beter te veel dan te weinig herinneringen hebben. Mag ik ook jullie herinneringen vastleggen?

// met heel veel dank aan Jvphotography voor dit beeld //


Lieve woorden

Lieve woorden

“Wij zijn heel content met het resultaat!
We hebben niet veel ervaring met fotoshoots, maar dat was ook niet nodig!
Je hebt mijn zwangerschap mooi weten vast te leggen! Ik kijk uit naar de foto's die je zal nemen als de baby er is! ❤❤❤”