Liefde

Liefde moet gevierd worden. En het liefst van al, elke dag. Vier de liefde, zie elkaar graag en laat dit vastleggen. Ga je trouwen? Contacteer mij om de brochure te ontvangen!

vanaf €225*

Familie

We leven in een tijd waar we momenten dat we echt een uur alleen tijd voor elkaar nemen moeten koesteren. Ik stap met veel plezier mee in jullie bubbel van liefde.

vanaf €245*

Portret

Want jij bent mooi en dat mag gerust op beeld vastgelegd worden.

Vanaf €205*

Bedrijf

Professionele beelden die zorgen voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Contacteer mij om jouw verwachtigen en alle mogelijkheden te bespreken.

contacteer mij


*Deze prijzen zijn exclusief verplaatsingskosten van €0,40 per gereden kilometer vanuit Olen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een fotosessie?

Een shoot duurt ongeveer tussen 1 uur en 1,5 uur. De tijd van een shoot hangt af van verschillende variabelen en kan ik onmogelijk precies vastleggen. Ik garandeer je wel dat ik pas stop met fotograferen als ik tevreden ben met de genomen beelden.

Waar gaat een fotosessie door?

Ik ken enkele plekjes in de buurt van Olen waar ik regelmatig fotografeer. Maar als er een leuk plekje bij jou in de buurt is of er een plekje is met een bepaalde emotionele waarde, leer ik graag dat plekje kennen! Twijfel zeker niet mij aan te spreken als je twijfelt over een bepaalde locatie.

Wanneer zijn de foto's klaar?

Om nog wat na te genieten stuur ik jullie enkele dagen na de fotosessie enkele beelden als preview door. Afhankelijk van de drukte ontvangen jullie ongeveer twee weken na de fotosessie mijn selectie beelden in kleur met enkele beelden in het zwart-wit in hoge resolutie.

Hoe werk jij?

Ik werk op een ontspannen manier en zal er alles aan doen om tijdens de fotosessie zoveel mogelijk natuurlijke beelden vast te leggen. Ik zal op tijd de nodige aanwijzing of opdracht geven om zo ook een bepaalde spontaniteit te creeëren.

Hoe boek ik een fotosessie bij jou?

Zou je het leuk vinden om jouw verhaal door mij te laten vastleggen? Stuur mij dan even een berichtje via de pagina 'jouw verhaal' op deze website. Dan zoeken we een datum en gaan we na welke locatie jullie het meest aanspreekt.

Wat bij slecht weer?

Fotosessies worden vaak een hele tijd op voorhand gepland, we hebben dan natuurlijk nog geen zicht op het weer. Een week voor de shoot hou ik nauwlettend het weerbericht in de gaten. Bij onaangename weersomstandigheden zal ik jullie contacteren om samen een nieuw moment of eventueel een overdekte locatie af te spreken.


Ben je er klaar voor?