Ik leer je graag kennen

Begint het te kriebelen en wil je graag met mij een moment uitkiezen om jouw verhaal op beeld vast te leggen? Leuk! Ik leer je graag kennen. Vul even dit formulier in en dan kom ik snel bij jou terug. 

Heb je nog een vraag of een suggestie? Laat het mij gerust weten! Dan bezorg ik je een vrijblijvend antwoord.

// Mailtjes worden normaal gezien binnen de 24 uur bekeken en beantwoord. Als het druk is, kan het wel ietsje langer duren. Heb je niets ontvangen? Check zeker even je spam. //

// Mijn huidige tarieven kan je vinden bij het onderdeel 'mijn aanbod' op deze website. Het is zeker ook mogelijk om een cadeaubon te bestellen voor een bepaalde shoot. Contacteer me gerust voor meer informatie. //

// Nieuwe boekingen mogelijk vanaf de tweede helft van november - nieuwe boekingen huwelijksfotografie mogelijk vanaf 2023 //


“Tijdens een fotoshoot hoef jij niets te doen. Met de juiste tips & tricks zorg ik ervoor dat je gewoon kan genieten. Helemaal in de flow van het moment”


Algemene voorwaarden


© De fotograaf kan op elk moment haar prijs aanpassen. De prijs die wordt afgesproken op het moment van de boeking, blijft wel gelden.

© De fotograaf zorgt ervoor dat de foto’s dubbel worden opgeslagen en heeft steeds een back-up camera bij.

© De fotograaf is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen. 

© De geselecteerde beelden worden, afhankelijk van de drukte, ten laatste drie weken na de shoot bewerkt aangeleverd in hoge resolutie op een website waar je de beelden kan downloaden.

© Indien de levertijd langer dan één week zal zijn, zorgt de fotograaf dat er binnen de week een preview zal verzonden worden.

© Het aantal afgeleverde foto's hangt af van verschillende variabelen en kan vooraf niet precies vastgelegd worden. 

© De foto’s die je ontvangt sluiten aan bij de fotografiestijl van de fotograaf. Je krijgt de foto’s in kleur en enkele foto’s in zwart-wit. De foto’s die de selectie niet haalden en de onbewerkte foto’s kunnen onder geen beding verkregen worden.

© De foto’s worden afgeleverd in jpg formaat en mogen niet verder bewerkt worden met bijvoorbeeld filters. 

© De fotograaf heeft het recht om de foto’s te gebruiken voor marketings- en publicatiedoeleinden (wil je dit niet, wordt er gevraagd om dit schriftelijk door te geven).

© De fotograaf is niet verantwoordelijk voor het niet-aanleveren van bepaalde foto’s in geval van overmacht. (bv. Brand)