Ik leer je graag kennen

Begint het te kriebelen en wil je graag met mij een moment uitkiezen om jouw verhaal op beeld vast te leggen? Leuk! Ik leer je graag kennen. Vul even dit formulier in en dan kom ik snel bij jou terug. 

Heb je nog een vraag of een suggestie? Laat het mij gerust weten! Dan bezorg ik je een vrijblijvend antwoord.

// Mailtjes worden normaal gezien binnen de 24 uur bekeken en beantwoord. Als het druk is, kan het wel ietsje langer duren. Heb je niets ontvangen? Check zeker even je spam. //

// Mijn huidige tarieven kan je vinden bij het onderdeel 'mijn aanbod' op deze website. Het is zeker ook mogelijk om een cadeaubon te bestellen voor een bepaalde shoot. Contacteer me gerust voor meer informatie. //


“Tijdens een fotoshoot hoef jij niets te doen. Met de juiste tips & tricks zorg ik ervoor dat je gewoon kan genieten. Helemaal in de flow van het moment”


Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden - shoot

♡ De fotograaf zorgt ervoor dat de foto’s dubbel worden opgeslagen en heeft steeds een back-upcamera bij.

♡ De fotograaf is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen. 

♡ Je krijgt enkele dagen na de shoot een kleine preview via Whatsapp of Instagram toegestuurd. Let op! Deze beelden zijn nog niet in hoge resolutie dus deze gebruik je best nog niet voor afdrukken. De foto’s mogen natuurlijk al wel gedeeld worden met anderen.

♡ De geselecteerde beelden worden, afhankelijk van de drukte, ongeveer drie weken na de shoot bewerkt aangeleverd via een online galerij waar je ze in hoge resolutie kan downloaden.

♡ Het aantal afgeleverde foto's hangt af van verschillende variabelen en kan vooraf niet precies vastgelegd worden. 

♡ De foto’s die je ontvangt sluiten aan bij mijn fotografiestijl en mogen niet nabewerkt worden met bijvoorbeeld filters. Je krijgt de foto’s in kleur en enkele foto’s in zwart-wit. De foto's die de selectie niet haalden of de RAW-beelden kunnen onder geen enkel beding verkregen worden.

♡ De fotograaf heeft het recht om de foto’s te gebruiken voor marketing- en publicatiedoeleinden (wil je dit niet, vraag ik om het schriftelijk door te geven).

♡ De betaaldatum op de factuur dient gerespecteerd te worden.

♡ De fotograaf kan op elk moment haar prijs aanpassen. De prijs die wordt afgesproken op het moment van de boeking, blijft wel gelden.

♡ Bij betaling van de factuur ga je akkoord met de algemene voorwaarden.


Algemene voorwaarden - huwelijk

De algemene voorwaarden van een huwelijk staan in de huwelijksbrochure die je via deze pagina kan opvragen.