'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan' - Pippi Langkous

Elk jaar met de Warmste Week neem ik met heel veel plezier deel aan alle georganiseerde acties voor het goede doel, maar dit jaar - nu ik eindelijk het gevoel heb dat ik iets kan (ja, zelfs wafels bakken kan mislukken bij deze onhandige Harry) - wou ik ook zelf eens iets organiseren.

En zoals wel eens mooi gezegd wordt 'Alone we can do so little, together we can do so much', had ik het grote geluk in 2019 drie andere vrouwelijke fotografen met een warm hart op m'n pad te krijgen die met veel plezier mee hun schouders onder het project te zetten.

Met veel wilde plannen, fantastische leveranciers en heel wat vrijwilligers konden er op zaterdag 23/11/'19 zo'n 40-tal vrolijke gezinnen en verliefde koppels zich alvast komen onderdompelen in de kerstsfeer. We organiseerden mini-shoots in kerstthema waarvan ze de foto's achteraf zouden kunnen gebruiken voor gepersonaliseerde kerstkaartjes.

22 november werd de zaal klaargezet en kreeg ik toch een licht paniekske. Ik had helemaal nog nooit mini-shoots gedaan en al helemaal niet in een locatie waar ik het niet gewoon ben om te fotograferen. Op zo'n momenten kan bovenstaande quote van Pippi Langkous me wel kalmeren :-). En het resultaat? Dat mag er zeker zijn, geniet gerust mee.

Fijne feesten!

Veel liefs, Klara