21 december 2019

21 december 2019 zal een dag zijn die Charis, Frederick en hun hond Maurice niet snel zullen vergeten. Frederick boekte een fotoshoot bij mij, als cadeau voor zijn vriendin omdat ze net een nieuw gezinslid hadden, hun hond Maurice.

Het was niet zomaar een shoot, want Frederick eindigde zijn mail met 'maar ik wil eigenlijk mijn vriendin ten huwelijk vragen'. Wat mijn antwoord was: 'Hey Frederick! Ik ben echt fan van jouw idee! De droom van elke vrouw denk ik! :)'. Het kon dus voor mij ook niet snel genoeg 21 december zijn...

Met toch wel veel meer zenuwen dan de gemiddelde shoot maakten we een winterwandeling aan de Lilse Bergen en werden er al heel wat foto's gemaakt met de focus op Maurice. Tot we aan het plekje aan de beek kwamen. Het plekje dat Charis altijd zo mooi vindt tijdens hun wandelingen. En omdat Frederick en ik vooraf al met elkaar gebeld hadden, wist ik dat het hier ging gebeuren. Ik liet hem nog even in haar oor fluisteren waarom ze zo'n goede vriendin is en toen gebeurde het. Geloof mij, Charis is niet de enige die het niet droog kon houden :-).

Wat een mooie afsluiter van 2019. Dat 2020 minstens een even mooi jaar wordt met even veel liefde voor mijn lens ♥